Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، جعفر واحدی سرپرست اداره‌کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره وام ازدواج فرزندان ایثارگران گفت: طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۱، ایثارگران به میزان ۲ برابر سایر افراد می‌توانند وام ازدواج دریافت کنند، بر طبق این مصوبه مثلاً این وام برای زوج‌های زیر ۲۵ سال ۱۵۰ میلیون است که برای ایثارگران این مبلغ ۲ برابر و به میزان ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود و همچنین فرزندان جانبازان هم با هر درصدی مشمول وام ازدواج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با هدیه ازدواج ایثارگران افزود: تمام مشمولان ماده ۴۹ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران مشروط بر اینکه در دستگاه‌های دولتی یا نیروهای مسلح شاغل نباشند، مشمول هدیه ازدواج می‌شوند که مبلغ این هدیه در سال ۱۴۰۱ و صرفاً برای ازدواج‌هایی که در سال جدید اتفاق افتاده بیش از چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است و زوج‌ها می‌توانند مدارک خود را از طریق سایت ایثار ارائه کرده و هدیه ازدواج را دریافت کنند. در پرداخت هدیه ازدواج به دنبال تأمین اعتبار مشمولان سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۴۰۰ نیز هستیم و به محض تأمین اعتبار به استان‌ها پرداخت این هدیه انجام خواهد شد.
 
اختصاص کارت مترو و اتوبوس رایگان به ایثارگران

سرپرست اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ماده ۴۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران درباره اختصاص کارت مترو و اتوبوس به ایثارگران بیان داشت: شهرداری‌ها یا وزارت کشور باید زمینه را برای استفاده رایگان ایثارگران از وسایل حمل و نقل عمومی فراهم کنند. این موضوع در برخی استان‌ها در حال انجام است اما در تعدادی صورت نمی‌گیرد که به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه‌های عملیاتی تسهیلات رفاهی در سال ۱۴۰۱ قرار گرفته و از طریق وزارت کشور و شهرداری‌ها و همچنین همکاری استان‌ها در حال پیگیری هستیم تا تمام ایثارگران کشور از این تسهیلات استفاده کنند و البته در حال حاضر در شهر تهران این خدمت هم اکنون ارائه می‌شود.

ارائه تسهیلات بانکی به ایثارگران

وی درباره تسهیلاتی که توسط بانک دی به ایثارگران اعطا می‌شود، ادامه داد: با توجه به قراردادهایی که با بانک‌های مختلف امضا می‌شود هر ساله تسهیلاتی به صورت قرض‌الحسنه و عقود مبادله‌ای با نرخ تسهیلات سود ۱۸ درصد، برای ایثارگران تخصیص می‌یابد که در حال حاضر از بانک دی اعتباراتی در این ۲ بخش اخذ و توزیع شده و ایثارگرانی که نیازمند این وام‌ها هستند با مراجعه به شعبه نزدیک محل سکونت خود و درخواست دریافت وام از این تسهیلات که سقف آن در حال حاضر از جانب بانک دی ۳۰ میلیون تومان و کارت مراوده یا خرید کالا تا مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است، دریافت کنند.

واحدی در مورد ضمانت این تسهیلات خاطرنشان کرد: دولت اقداماتی را در خصوص حذف ضمانت برای کارکنان دولت انجام داده و برای ایثارگرانی که از بانک دی حقوق دریافت می‌کنند ضمانت ساده‌تر خواهد بود اما کسانی که غیر از این بانک حقوق دریافت می‌کنند باید ضامن معتبری معرفی کنند.

وی افزود: در ارائه وام‌های قرض‌الحسنه با محدودیت‌هایی مواجه هستیم و استان‌ها با توجه به نیاز فرد اولویت‌بندی‌هایی انجام می‌دهند اما در بحث عقود مبادله‌ای وضعیت مناسب‌تر است و در چند ماه آینده مبلغی تخصیص خواهد یافت البته باید توجه کرد به دلیل اینکه این اعتبارات بانکی است، پرداخت در شعبات بانک‌ها تابع ضوابط و مقررات بانک است و البته بنیاد برای تسهیل شرایط اعطای آنها تلاش می‌کند.

واگذاری خودرو به ایثارگران

سرپرست اداره کل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره واگذاری خودرو به ایثارگران گفت: بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۱، وزارت صمت مکلف است از طریق شرکت‌های خودروسازی ایران‌خودرو و سایپا از محل تولید محصولات ملی خود به تعداد ۱۰ هزار دستگاه خودرو نسبت به فروش خودرو به همسر، فرزندان و والدین شهدا، جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر دارای محدودیت‌های جسمی و حرکتی و جانبازان ۵۰ درصد و بیشتر با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تقسیط ۵ ساله و کارمزد ۴ درصد از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره ۱۶ اقدام کند.

وی ادامه داد: این قانون شامل جانبازانی که فاقد خودرو بوده و تاکنون با معرفی بنیاد شهید و امور ایثارگران خودرو دریافت نکرده‌اند، می‌شود اما جانبازان ۷۰ درصد مستثنی از این شرایط هستند و در صورت داشتن خودرو هم می‌توانند اقدام کنند.

واحدی اظهار داشت: با توجه به تعداد و نوع خودرو و شروط اعلام‌شده، لازم است هماهنگی‌های لازم برای معرفی ایثارگران از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارتخانه ذی‌ربط، خودروسازان و سیستم بانکی انجام شود و تصویب آیین‌نامه اجرایی تبصره ۱۶ به بانک مرکزی و سایر دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جانبازان ایثارگران ارائه تسهیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران تسهیلات رفاهی هدیه ازدواج استان ها سال ۱۴۰۱ بانک دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت